Informatika és művészetek egyszerre?

Post image of Informatika és művészetek egyszerre?
Filed in Egyéb 0 comments

A társadalomtudományok közt szerepel, mint felsőoktatási képzés az informatikus könyvtáros szak, mely elsőre talán unalmas dolognak tűnhet, de ha jobban utánanézünk a dolognak, számos lehetőséget rejt ez a szakma, ráadásul számos olyan diákmunka lehetőség van, mellyel kapcsolatokat szerezhetünk ilyen területen.

Az informatikai tudás manapság kismillió területen hasznosítható, a mindennapi életünkön kívül bárhol pénzt tudunk csinálni abból, ha az átlagosnál egy kicsivel jobban értünk az informatikához. Emellett ha rajongunk a művészetért, de nem érnénk be pusztán egy bölcsésztudományi képzéssel, mert azzal nehéz elhelyezkedni, akkor kézenfekvő választás lehet az informatikus könyvtáros szak. A képzés elvégzését követően elhelyezkedhetünk, mint könyvtáros, állami- vagy iskolai könyvtárakban, mint feldolgozó könyvtáros, közoktatási koordinátor, és olyan területek ajtaja is kinyílnak előttünk, mint az általános iskolai tanári állás, a szoftverfejlesztő, a HR menedzseri pozíció és a bibliográfus.

Diákmunka keretein belül úgy tudjuk megalapozni a jövőnket ezen a területen, hogy könyvesbolti eladó pozícióba helyezkedünk el, ha az informatika része érdekel jobban, akkor pedig programozóként is elhelyezkedhetünk.

  2018 április 25 0 comments

Share This Post

0 Comments

Sorry, comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»